LGM na Kulturnem bazarju 18. marca

Četrtek, 5. marec 2015

Vabimo vas, da se udeležite Kulturnega bazarja, ki bo 18. marca v Cankarjevem domu. Kot običajno, bo Lutkovno gledališče Maribor sodelovalo z različnimi vsebinami. 

Na sporedu bosta dve predstavi Praktični nasveti za pridne otroke (ob 9. in 11. uri). Prvi predstavi sledi strokovni pogovor, v katerem bodo sodelovale: mag. Elena Volpi, igralka v LGM; Katarina Klančnik Kocutar, dramaturginja v LGM; dr. Lia Katarina Kompan Erzar, zakonska in družinska terapevtka; pogovor bo vodila: Nika Leskovšek, gledališka kritičarka in dramaturginja.

Sodelujemo tudi na popoldanskem predavanju z naslovom Slušna senzibilnost otrok na osnovi radijske igre – primeri dobrih praks, kjer bomo predstavili program Poslušalnic, ki jih izvajamo v sodelovanju z Radiem Slovenija.
Sodelujejo: Klemen Markovčič, 3. program Ars, Radio Slovenija; Katarina Klančnik Kocutar, Lutkovno gledališče Maribor; mentorji OŠ Stari trg pri Ložu

Letošnja predstavitev gledališč bo potekala drugače, kot do sedaj. Namesto običajnih predstavitev po stojnicah, smo vsa gledališča združila moči in predstavljali bomo zaodrje gledališč. Naš lutkovni mojster Primož Mihevc, bo v lutkovni delavnici izdeloval lutke.

Seveda bodo na bazarju na voljo tudi naši programi, sezonske knjižice, koledarji in veliko informacij o našem delu.


Več o Kulturnem bazarju

Vljudno vabljeni!

LGM na Kulturnem bazarju 18. marca
LGM na Kulturnem bazarju 18. marca