Blagajna

Blagajna je odprta od torka do petka med 10. in 13. uro, v četrtek tudi med 15. in 18. uro, v soboto med 9. in 11. uro ter uro pred vsako predstavo.

Nakup vstopnic s plačilnimi karticami pri blagajni ni mogoč.

T 02 22 81 979

E info@lg-mb.si
S spletni nakup vstopnic

 

Cena vstopnice za otroško in mladinsko predstavo (s starostno oznako do vključno 12+) znaša 5 €, za odraslo predstavo (od vključno 15+) pa 10 .

Pri blagajni lahko kupite tudi darilne bone. Za organiziran obisk predstav se dogovorite z go. Andrejo Lešnik.

Spletni nakup vstopnic je mogoč s plačilnimi karticami na naslovu https://lgm.kupikarto.si/.

Že kupljene vstopnice lahko vrnete najkasneje uro pred predstavo. Kasnejših vračil žal ne moremo sprejeti.

Po začetku predstave vstop v dvorano ni več mogoč.

Blagajna

Ugodnosti in popusti

Minoritski abonma

Abonma je primeren za skupine iz vrtcev in šol.
Cena abonmaja, ki vključuje tri različne uprizoritve v sezoni, je 12 €.
Informacije in rezervacije na e-naslovu andreja.lesnik@lg-mb.si ali preko telefona 02 228 19 72.

Klub Večer

Ob predložitvi zadnjega potrdila o plačilu naročnine na dnevnik Večer lahko vstopnico za katerokoli predstavo kupite z 20-% popustom. Popust lahko uveljavljate za nakup največ štirih vstopnic na predstavo. Popust velja za predstave v produkciji LGM in organizaciji LGM, ne pa za gostujoče dogodke drugih prirediteljev.

Svet knjige/Ciciklub

Ob predložitvi članske izkaznice knjižnega kluba Svet knjige lahko vstopnico za katerokoli predstavo kupite z 10-% popustom. Popust lahko uveljavljate za nakup največ dveh vstopnic za otroško predstavo ali ene za predstavo z oznako 15+. Popust velja za predstave v produkciji LGM in organizaciji LGM, ne pa za gostujoče dogodke drugih prirediteljev.

Mariborska knjižnica

Ob predložitvi članske izkaznice za Mariborsko knjižnico lahko vstopnico za predstavo z oznako 15+ kupite s 50-% popustom. Popust velja za predstave v produkciji LGM in organizaciji LGM, ne pa za gostujoče dogodke drugih prirediteljev.

Slovensko narodno gledališče Maribor

Ob predložitvi abonentske kartice Drame SNG Maribor lahko vstopnico za eno izmed predstav Lutkovnega gledališča Maribor kupite s 50-% popustom, prav tako pa lahko abonenti LGM enak popust koristite pri nakupu vstopnice za eno izmed predstav v Drami SNG Maribor.

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije

Ob predložitvi kartice ugodnosti ZSSS lahko za člani ZSSS vstopnico za katerokoli predstavo kupijo z 10-% popustom. Popust velja za predstave v produkciji LGM in organizaciji LGM, ne pa za gostujoče dogodke drugih prirediteljev.

Darilni bon

Darilni bon lahko kupite pri blagajni Lutkovnega gledališča Maribor, obdarovanec pa si lahko, ob menjavi darilnega bona za vstopnico, sam izbere predstavo in termin ogleda.

Darilni bon

Ogled predstav za invalide na invalidskem vozičku je brezplačen. Za spremljevalce invalidov veljajo redne cene vstopnic.