Blagajna

Blagajna je odprta od novembra odprta eno uro pred predstavo. Vstopnice lahko v predprodaji kupite na novem prodajnem mestu (Info točka Minoriti) na Vojašniškem trgu 3.

Info točka Minoriti je odprta od torka do nedelje med 9. in 13. uro, v četrtek, petek in soboto tudi med 16. in 18. uro. 

T 02 22 81 979

E info@lg-mb.si
S spletni nakup vstopnic

 

Cena vstopnice za otroško in mladinsko predstavo (s starostno oznako do vključno 12+) znaša 5 €, za odraslo predstavo (od vključno 15+) pa 10 .

Pri blagajni lahko kupite tudi darilne bone. Za organiziran obisk predstav se dogovorite z go. Andrejo Lešnik.

Že kupljene vstopnice lahko vrnete najkasneje uro pred predstavo. Kasnejših vračil žal ne moremo sprejeti.

Po začetku predstave vstop v dvorano ni več mogoč.

Blagajna

Ugodnosti in popusti

Minoritski abonma

Abonma je primeren za skupine iz vrtcev in šol.
Cena abonmaja, ki vključuje tri različne uprizoritve v sezoni, je 12 €.
Informacije in rezervacije na e-naslovu andreja.lesnik@lg-mb.si ali preko telefona 02 228 19 72.

Klub Večer

Ob predložitvi zadnjega potrdila o plačilu naročnine na dnevnik Večer lahko vstopnico za katerokoli predstavo kupite z 20-% popustom. Popust lahko uveljavljate za nakup največ štirih vstopnic na predstavo. 

Svet knjige/Ciciklub

Ob predložitvi članske izkaznice knjižnega kluba Svet knjige lahko vstopnico za katerokoli predstavo kupite z 10-% popustom. Popust lahko uveljavljate za nakup največ dveh vstopnic za otroško predstavo ali ene za predstavo z oznako 15+.

Mariborska knjižnica

Ob predložitvi članske izkaznice za Mariborsko knjižnico lahko vstopnico za izbrano predstavo z oznako 15+ kupite s 50-% popustom. 

* Vsi popusti veljajo za predstave v produkciji Lutkovnega gledališča Maribor in organizaciji Lutkovnega geldališča Maribor, ne pa za gostujoče dogodke drugih prirediteljev. Uveljavljanje popustov pri nakupu vstopnic preko spleta ni mogoče.

Darilni bon

Darilni bon lahko kupite pri blagajni Lutkovnega gledališča Maribor, obdarovanec pa si lahko, ob menjavi darilnega bona za vstopnico, sam izbere predstavo in termin ogleda.

Darilni bon

Ogled predstav za invalide na invalidskem vozičku je brezplačen. Za spremljevalce invalidov veljajo redne cene vstopnic.