Na prepihu sanj

Sobota, 1. avgust 2020

Sezona 2020/2021

Na prepihu sanj iščemo zamisli, nastajajo besedila, iz domišljijskih podob se izluščijo odrske slike … Na prepihu sanj igralke in igralci iščejo svoj izraz … Na prepihu sanj se rojeva lutkovno gledališče … In vanj povabimo tudi vas, ljubo občinstvo. 
Tokrat v družbo magičnih bitij, velikanskih ptičev, na širna morja, v mišji svet, v zapleteno zgodbo matere in otroka, med zvezde … Vsaka zgodba bo nagovorila človeka v nas, viharila misel o sebi, o drugem, o mestu posameznika v tukaj in zdaj, v nekoč in drugje. Še vedno pod vtisom drugačnega sveta, ki se nam dogaja, in povsem novih izkušenj, ki jih pridobivamo v tem letu.
Ob predstavah nastajajo prenovljene vzgojno-izobraževalne vsebine, ki pomagajo širiti vedenje o lutkovni umetnosti in gledališču, nastajajo novi posebni projekti, kot so zvočne poti, in še veliko drugega.

Katarina Klančnik Kocutar, direktorica in umetniška vodja


Nova sezona tako prinaša kar šest premier, tem pa se pridružuje še svež zimzelenček.

Vljudno vas vabimo k vpisu abonmajev za sezono 2020/2021!

Tudi to sezono smo za vas pripravili tri abonmaje:

Vpis abonmajev poteka od 1. avgusta do 12. septembra pri gledališki blagajni, ki je odprta od  torka do petka med 10. in 13. uro, v četrtek tudi med 15. in 18. uro, v soboto med 9. in 11. uro ter uro pred vsako predstavo.

LGM Sezona 2020/2021
LGM Sezona 2020/2021